Alışveriş

Alışveriş

Son dakika alışveriş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alışveriş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alışveriş haber sayfamızda...

Alışveriş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 49.963 alışveriş haberi bulunmuştur.
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı Şişli’de bulunan bir AVM'de kimliği öğrenilemeyen erkek şahıs 5. kattan aşağıya atlayarak hayatına son verdi.
16.04.2024 Gündem
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü Alışveriş merkezinde sekiz kişinin öldürüldüğü saldırıdan günler sonra bu kez kilisede çığlıklar yükseldi, yerel medya piskopos en az dört kişinin yaralandığını bildiriyor.
15.04.2024 Haberler
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü Alışveriş merkezinde altı kişinin öldürüldüğü saldırıdan iki gün sonra bu kez kilisede çığlıklar yükseldi, yerel medya piskoposla birlikte en az üç kişinin yaralandığını bildiriyor.
15.04.2024 Dünya
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığını açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Karavan pazarı hareketlendi
Karavan pazarı hareketlendi Yaz öncesi artan karavan talebine yönelik İstanbul’da Karavan Tanıtım Günleri düzenlenecek.
15.04.2024 Ekonomi
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’ Araştırmaya göre, nakit ödeme yapmak, kredi kartına kıyasla insana yüzde 20 oranında daha fazla kaybetme acısı yaşatıyor. Nakit öderken sanki canımızdan can gidiyormuş gibi oluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu Arnavutköy’de sürücüsü tarafından çalışır halde bırakılan ve torpido gözünde 2 milyon lira olduğu iddia edilen otomobil çalındı. Sürücü yoldan geçen başka bir araca binerek aracını çalan şüpheliyi takip etti. Polis ekipleri otomobili çalan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
14.04.2024 Gündem
Sidney’de kanlı saldırı: 7 kişi öldü
Sidney’de kanlı saldırı: 7 kişi öldü Avusturalya’nın Sidney kentinde bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda saldırganla birlikte 7 kişi hayatını kaybetti.
14.04.2024 Dünya
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi çok sayıda insanı bıçaklayarak öldürdü. Polis terör saldırısı olabileceğinden şüpheleniyor.
13.04.2024 Haberler
Son dakika... Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi çok sayıda insanı bıçaklayarak öldürdü. Polis terör saldırısı olabileceğinden şüpheleniyor.
13.04.2024 Dünya
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama İsrail’e destek verdiği iddiasıyla sık sık protestoların hedefi olan bir kahve zincirinin Kahramanmaraş’taki şubesi kimliği belirsiz 1’i maskeli 3 kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken, saldırı anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
12.04.2024 Gündem
Bayramda (bugün) alışveriş merkezi AVM'ler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri: AVM'ler kaça kadar açık?
Bayramda (bugün) alışveriş merkezi AVM'ler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri: AVM'ler kaça kadar açık? Alışveriş Merkezi çalışma saatleri Google'da aranıyor. 2024 Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bayram tatilinde AVM'lere gidecek olanlar AVM'lerin saat kaçta açılıp kaçta kapandığını merak ediyor. AVM'ler bayramda açık olacak mı? İşte AVM çalışma saatleri.
11.04.2024 Bilgi Rehberi
RAMAZAN BAYRAMI'NDA ECZANELER AÇIK MI, kaça kadar açık? Ramazan Bayramı tatilinde eczane çalışma saatleri
RAMAZAN BAYRAMI'NDA ECZANELER AÇIK MI, kaça kadar açık? Ramazan Bayramı tatilinde eczane çalışma saatleri Bayramda eczanelerin açık olup olmayacağı merak edilen konulardan birisi. Bilindiği gibi Ramazan Bayramı dini bayramlar kapsamında tatil olarak kabul ediliyor. Ramazan Bayramı'nda ise kamu kurumları resmi tatil ilan ediliyor. Halk sağlığı için önemli kuruluşların başında gelen eczanelerin bayramda açık mı kapalı mı olduğu sorgulanıyor. Peki, Bayramda eczaneler açık mı, kaça kadar açık? İşte Ramazan Bayramı eczane çalışma saatleri…
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem
Eminönü'nde yanında gezdirdiği koç ilgi odağı oldu
Eminönü'nde yanında gezdirdiği koç ilgi odağı oldu Ramazan Bayramı öncesi alışveriş telaşının yaşandığı Eminönü'ne gelen bir vatandaşın yanında gezdirdiği "Dadaş" isimli koç ilgi odağı oldu. Kalabalığın içindeki koçu gören vatandaşlar şaşkına dönerken, kimisi ise fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Öte yandan Eminönü'ndeki bayram alışverişi yoğunluğu havadan görüntülendi.
9.04.2024 Haberler
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu Hepsiburada bünyesinde sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini 2023 yılında tüm perakende sektörünün kullanımına açan Hepsipay, 2024 Mart ayı itibarıyla 15 milyon dijital cüzdan kullanıcısına ulaştı.
9.04.2024 Ekonomi
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu Kahramanmaraş’ın yaklaşık 500 yıllık tarihi kapalı çarşısında yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.
8.04.2024 Haberler
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu Kahramanmaraş’ın yaklaşık 500 yıllık tarihi kapalı çarşısında yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.
8.04.2024 Ekonomi
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı Yeni girişimler yapmaktan hoşlanıyordu. Ne zamandır elinde olan Bitcoinler ile alışveriş yapmak istedi. Kısa bir süre sonra da 41 dolarlık pizzaya 10 bin Bitcoin ile ödeme yaparak dünya üzerindeki ilk Bitcoin alışverişiyle tarihe geçti. Ancak o anki açlıkla yaptığı bu ödemenin milyonlarca dolar kaçırmasına neden olacağını bilmiyordu.
7.04.2024 Yaşam
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor Bayram için tatlı, şeker, çikolata alışverişi başlar başlamaz, merdiven altı üretim yapanlar da ortaya çıktı. Uzmanlar, tüketiciyi piyasada ortalama fiyat aralıklarına dikkat etmesi konusunda uyarıyor.
7.04.2024 Ekonomi
Altay: Ben boş durmayı sevmem
Altay: Ben boş durmayı sevmem Gerçek adı Mehmet Altay Biber olan Altay, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Tarzıyla ve sıcak kanlılığıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, hayatıyla ilgili gelişmeler hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Keyfinin yerinde olduğunu belirten isim, bayramda sahnede olacağını da söyledi.
6.04.2024 Cadde
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor Bazı durumlarda ayakkabınızın ayağınızı sıkması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle internetten alışveriş yapanların daha çok karşılaştığı bir problem. Ancak merak etmeyin bu yöntem ayakkabılarınız bir numara büyüyecek.
6.04.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Alışveriş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.